Kom med, når vi samler landets dygtigste eksperter i samarbejde med fagkonsulenter fra STUK og sætter fokus på, hvordan du kan bruge it i din undervisning i grundfagene afsætning, samfundsfag og teknologi.

I grundfagsbekendtgørelsens fagbilag og i det enkelte grundfags vejledning stilles der krav til anvendelse af it i undervisningen. Grundfagslærere, skoleledere og organisationer har efterspurgt inspiration og hjælp til denne opgave.

Derfor udbyder CIU en ny webinarrække, der omhandler brugen af it i grundfagsundervisningen. De tre grundfag i denne omgang er afsætning, samfundsfag og teknologi. Til hvert grundfag tilbydes en webinarrække af 4 webinarer i det enkelte grundfag, med en varighed af 90 min. Webinarrækkerne løber fra januar til maj 2024.

Indholdet er udviklet i samarbejde med fagets fagkonsulent fra Styrelsen for Undervisning og Kvalitet, STUK.


Målgruppe
Webinarerne henvender sig primært til undervisere i fagene afsætning, samfundsfag og teknologi. I webinarrækken for teknologi vil undervisere i design også kunne få et udbytte. Ligeledes vil pædagogiske konsulenter og personer i en lignende stilling med fordel kunne deltage i alle tre webinarrækker.

 

Dit udbytte
Målet er, at du som deltager udvikler kompetencer til at inddrage it-værktøjer i en grundfagsfaglig, erhvervsfaglig og pædagogisk sammenhæng. Webinarrækkerne vil give dig og andre undervisere mulighed for at udvikle og afprøve metoder til det pædagogiske arbejde. Samtidig vil der i forløbet initieres netværk mellem underviserne.

 

Bjarne Andersen

Har du spørgsmål til webinarrækkerne?

Bjarne Andersen
Konsulent i CIU

Skrevet den 01/11/2023

Til forsiden