Nye produkter fra Learning Factory 19

Vores seneste gennemførte Learning Factory-forløb havde fokus på at udvikle praksisnær undervisning med digitale fortællinger som hjælp.

Digitale fortællinger fra praksis er ofte gode elementer i en praksisnær undervisning, fordi virkeligheden hentes ind i skolen. Samtidig medvirker fortællingerne ofte til at styrke elevernes motivation og faglige stolthed.

Deltagerne har arbejdet med og udviklet podcasts og video i deres eksempler på praksisnær undervisning.

Forløbets motivationen var: At skabe praksisnær undervisning i EUD med digitale fortællinger fra fx podcasts og film. Dette fokus sprang fra oplevelsen af, at især i grundfagene kan motivation være en udfordring, men også i andre fag, hvis teorien ikke relaterer til praksis eller den virkelighed, som elevens uddannelse retter sig mod.

Deltagerne har udviklet:

🎬Video – teoriens betydning i praksis

🎧Podcasts – EUD/EUX Business – for tvivlere og talenter

🎧Podcasts med kobling til elevens fremtid

Skrevet 09.06.23

Til forsiden