OBS: Fuldt booket. Det er ikke muligt at tilmelde sig forløbet længere.

Kunstig intelligens – anvendelse i undervisningen

Kunstig intelligens er en teknologi i rivende udvikling og har potentiale til at blive din kognitive sparringspartner. Det er vigtigt for undervisere, konsulenter og ledere i erhvervsuddannelserne at have en grundlæggende forståelse for AI og teknologiens anvendelse i undervisningen.

Formål og indhold

Ved deltagelse i denne Learning Factory får du en grundlæggende viden om kunstig intelligens (AI) og dens anvendelse i undervisningen. Vi udvikler færdigheder i at anvende AI-værktøjer og teknologier i praksis. Ved at kombinere viden og færdigheder vil du blive klædt på med de nødvendige kompetencer til at integrere AI i undervisningen og forbedre elevernes læring.

Arbejdsformen vil være undersøgende og afprøvende, så der er mulighed for at eksperimentere med AI-værktøjer og teknologier i en pædagogisk sammenhæng og få hands-on erfaringer med at implementere dem i praksis.

Indhold

  • Introduktion til konceptet kunstig intelligens og de forskellige typer af AI, der findes.
  • Anvendelsesmuligheder for AI i undervisningen.
  • Introduktion til forskellige AI-værktøjer og teknologier og praksisøvelser for at få en forståelse for, hvordan de kan anvendes i undervisningen.
  • Integration af AI i eksisterende undervisning og anvendelse af AI for at facilitere elevernes læring.
  • Undersøge og afprøve forskellige tilgange og strategier for at opnå dette mål.
  • GDPR og datasikkerhed.

Læringsudbytte

  • Få en grundlæggende forståelse for konceptet kunstig intelligens og de forskellige typer af AI, der findes.
  • Identificere de mange anvendelsesmuligheder, som AI har i undervisningen.
  • Arbejde med forskellige AI-værktøjer og få en forståelse for, hvordan de kan anvendes i din praksis.
  • Tænke kritisk omkring anvendelsen af AI i undervisningen, og kompetencer til at vurdere hvorvidt og hvordan teknologien skal anvendes i egen praksis.

Målgruppe

Alle på EUD og AMU, med interesse i at inddrage kunstig intelligens i deres arbejde, kan deltage i dette forløb. Du kan være underviser og vil udvikle din egen praksis. Konsulent, der arbejder på vegne af andre og ønsker konkrete produkter eller koncepter. Leder, der vil drive en forandring på tværs af en uddannelse eller en medarbejdergruppe. I alle tilfælde vil du komme til at arbejde sammen med andre, der har samme ønsker og få sparring af CIU’s konsulenter.

Tilmelding

Du tilmelder dig via linket her i Microsoft forms (OBS: Forløbet er fuldt booket. Det er ikke muligt at tilmelde sig længere).

Vidste du? Alle vores tilbud er gratis for erhvervsskoler.

Datoer

Forløbet har fire fabriksdage og fire online sparringsmøder. For at sikre en lokal forankring af viden, inddrages deltagers nærmeste leder i to sparringsmøder. Relevansen af dette kan aftales individuelt, alt efter deltagers rolle i organisationen.

De fire fabriksdage afvikles: 29.08.23, 27.09.23, 08.11.23 og 13.12.23. Alle dagene er fra ca. 9.00-15.30 med fremmøde i Odense.

Online sparringsmøder mellem fabriksdagene:

Sparringsmøder med lærere:

  1. sparingsmøde d. 25.10.23 kl. 13-15
  2. sparringsmøde d. 28.11.23 kl. 13-15

Sparringsmøder med ledere:

  1. sparringsmøde d. 06.09.23 kl. 13-14
  2. sparringsmøde d. 15.11.23 kl. 13-14

D. 11.01.24 kl. 14-15 holder vi et online opsamlingsmøde, hvor vi afslutter forløbet.

Man skal forvente, at der skal afsættes ca. 72 timer pr. deltager til deltagelse i forløbet inkl. frabriksdage, onlinesparringsmøder og arbejde på skolen mellem fabriksdagene.

Andreas Kubsch

Har du spørgsmål?

Andreas Kubsch
Specialkonsulent

Opdateret 28.07.23

Til forsiden