Chat GPT - Ekstra møde

Chat GPT – vi gentager succesen og inviterer til endnu et møde med den nye teknologi på dagsordenen

Chat-GPT – hvad er det og hvad betyder det for undervisningen?

Chat-GPT er en ny kunstig intelligens, som kan producere tekster som mennesker. CIU har lavet en analyse af, hvad teknologien betyder for undervisningen. Der bliver sat stort spørgsmålstegn ved, om det nu er meningsløst at vurdere elevers tekstbesvarelser? Og hvilke implikationer har denne nye teknologi for undervisning og uddannelse som heldhed?

Læs vores sammenfatning om chat-GPT i flipbook nedenfor.

Stor tilslutning til online møde om chat GPT – muligheder og konsekvenser

Ekstra møde. Torsdag d. 09.03.23 kl. 14:00 holder vi endnu et online møde for alle undervisere, ledere, konsulenter og medlemmer af direktionen på EUD og AMU. Her gennemgår vi mulighederne og diskuterer konsekvenserne for erhvervsskoleområdet.

Tilmeld dig mødet her: Chat GPT – Muligheder og konsekvenser

Har du spørgsmål?

Peter BruusChefkonsulent2078 3424peter@ciuud.dk

Skrevet 01.02.23

Til forsiden