Chat GPT – hvad er det og hvad betyder det for undervisningen?

En ny kunstig intelligens skriver tekster som mennesker. CIU har lavet en analyse af, hvad teknologien betyder for undervisningen. Der bliver sat stort spørgsmålstegn ved, om det nu er meningsløst at vurdere elevers tekstbesvarelser? Og hvilke implikationer har denne nye teknologi for undervisning og uddannelse som heldhed?

Læs vores sammenfatning i flipbook nedenfor.

Stor succes med online møde om chat GPT – muligheder og konsekvenser

Ekstra møde. Mandag d. 16.01.23 kl. 14:00 holder vi endnu et online møde for alle undervisere, ledere, konsulenter og medlemmer af direktionen på EUD og AMU. Her gennemgår vi mulighederne og diskuterer konsekvenserne for erhvervsskoleområdet.

Tilmeld dig mødet her: Chat GPT – Muligheder og konsekvenser

Peter Bruus

Har du spørgsmål?

Peter Bruus
Chefkonsulent

Skrevet 05.01.23

Til forsiden