Workshop – Verdens største katalog over grønne mikrohandlinger

CIU er i samarbejde med WeLearn ved at afsøge potentialet for et nyt projekt: ”Verdens største katalog over grønne mikrohandlinger”.

Projektets formål er at opfordre EUD-elever til at finde og lave grønne mikrohandlinger i deres oplæringsperioder, og samtidig være med til at opbygge et katalog med handlinger inden for de forskellige fagretninger.

Vi inviterer alle interesserede både på EUD og AMU til at deltage på en workshop d. 08.12.22 i Odense v. CIU. Her vil vi sammen arbejde med at tilpasse projektet til den hverdag elever og lærere står i, og afsøge muligheder for en fælles fondsansøgning. Det er også muligt at deltage online, men CIU byder på en lækker frokost, hvis I deltager fysisk.

For mere information og tilmelding klik på linket til workshoppen nedenfor.

Skrevet 16.11.22

Til forsiden