Projekt, Visualisér komplekse konstruktioner med Augmented Reality, er nu afsluttet

Henrik Daugaard fra Roskilde Tekniske Skole har som del af et Learning Factory-forløb udviklet en app med forskellige realistiske 3D-modeller til snedkeruddannelsen, hvor eleverne gennem augmented reality får mulighed for at se arbejdstegninger med en ekstra dimension og bl.a. kan få visualiseret komplicerede samlinger.

Projektet startede som led i deltagelsen af Learning Factory 4, Visualisering af teori – med fokus på Augmented Reality. Sideløbende har Roskilde Tekniske Skole kørt et projekt om AR i undervisningen med hjælp fra puljen ’Udvikling af digitale og interaktive undervisningsmaterialer til erhvervsuddannelserne, 2019’.

Projektet er nu afsluttet og du kan læse mere om det nedenfor:

Gå til forsiden

Skrevet d. 01.04.22