Netværk for den øverste ledelse i EUD
Digital didaktisk transformation

En skoles direktion skal stå på mål for mange beslutninger i forhold til digitalisering – også de upopulære – og derfor skal argumenterne stå helt skarpt. I dette netværk får du hjælp til dette via fortrolig sparring, løbende opdatering og input fra de mest vidende forskere og repræsentanter fra praksisfeltet.

Formålet med netværket er, at den øverste ledelse kan svare overbevisende og tryghedsskabende på det store spørgsmål: Hvorfor digitalisering? Hvad er argumenterne for det, og hvilke gevinster og faldgruber kan imødeses?

Målet er at bidrage til, at den øverste ledelse er i stand til at gå tilbage på egne skoler og igangsætte digitaliseringsprocesser og vedvarende holde gang i dem, herunder give ressourcer, der matcher skolens ambitionsniveau.

Første møde i netværket

Dato: Den 3. december 2021 kl. 10-13
Hvor: Tietgenskolen i Odense
Indhold i mødet:

  • Implementering og vedligehold af handleplaner: Vi stiller skarpt på, hvilke udfordringer der har været i forbindelse med at forankre de handleplaner, der blev udviklet i DDT-udviklingsforløbet, og som havde særligt fokus på transformationsledelse, læringsdata og Uddannelse 4.0-Industri/Teknologi 4.0.
  • Bæredygtighed og EUD: Hvordan er det muligt at agere strategisk i forhold til verdensmålenes krav om bæredygtighed, og hvordan igangsætter direktionen processer, så skolen går fra mål til handlinger? Professor Steen Hildebrandt holder oplæg og går i dialog med deltagerne om deres specifikke ønsker og udfordringer.

Praktisk info

Målgruppe: Øverste ledelse på EUD, fx direktør, rektor, forstander, bestyrelsesmedlem, digitaliseringschef eller øvrig repræsentant med ansvar for implementering af pædagogisk it.

Mødefrekvens: 1 fysisk møde og 4 korte online møder årligt.

Vil du være med? 21 erhvervsskoler er allerede en del af netværket. Netværket er oprettet i forlængelse af afslutningen på CIU’s udviklingsforløb Digital didaktisk transformation – og du er meget velkommen til at deltage i netværket, selvom du ikke har deltaget i udviklingsforløbet.

Du kan tilmelde dig netværket ved at kontakte Anne Mette Lundstrøm på nedenstående oplysninger.

Tilmelding og spørgsmål til netværket

Anne Mette LundstrømSpecialkonsulent i CIU2089 6619annemette@ciuud.dk

Skrevet den 08. oktober 2021.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *