Læringsfestival online 2021
Praksisnær læring med it

Til Læringsfestival online 2021 kunne du møde CIU og høre konferenceoplægget “Praksisnær læring med it”. I oplægget, der nu er gratis tilgængeligt, dykker vi ned i emnet, hvor du også møder tre tidligere Learning Factory-deltagere.

I CIU’s Learning Factories udvikler vi viden og nye løsninger til hensigtsmæssig brug af it i undervisningen sammen med lærere – og for lærere på EUD. I oplægget får du inspiration og ser konkrete eksempler på brug af podcast, video, QR-koder og 360-graders film i undervisningen fra:

  • Flemming Kastbjerg, grundfagslærer på TECHCOLLEGE
  • Marie Lidbjerg, faglærer på kokke- og tjenerskolen på ZBC
  • Bente Thomsen, udviklingskonsulent og hovedforløbslærer på BCSyd

Du finder oplæg og slides her

På læringsfestivalen havde CIU også en virtuel stand, hvor du bl.a. kunne få et overblik over vores kommende aktiviteter til dig og din skole. Dette materiale finder du her.

Kommende Learning Factories

Lige nu udbyder vi to nye Learning Factories om:

Learning Factory 16: Digitalt baseret feedback
Her undersøger vi, hvordan vi kan optimere feedback i undervisningen ved hjælp af digitale værktøjer og læringsdata, så du og dine elever kan give endnu mere klar, målrettet og individualiseret feedback. Læs mere og tilmeld dig her.

Learning Factory 17: Den hybride erhvervsskole
dette forløb undersøger vi, hvordan vi kan levere hybrid undervisning, hvor eleverne er en aktiv del af undervisningen – uanset om de er med online eller fysisk til stede i klassen eller  værkstedet. Vi vil sammen finde frem til de tekniske og didaktiske setups, der passer til lige netop din skoles kontekst. Læs mere og tilmeld dig her.

 

Gå tilbage til forsiden her.

Skrevet den 06. april 2021.