Viden på tværs

Ny videndelingsgruppe
om it i undervisningen på EUD

Savner du nogen at videndele med omkring it i undervisningen på erhvervsuddannelserne? Og ønsker du at skelne mellem arbejde og privatliv på fx Facebook? Så bliv en del af CIU’s nye videndelingsgruppe i Microsoft Teams. 

Formålet er at fremme videndeling af f.eks. materialer, praksisnær undervisning, it-didaktiske løsninger og erfaringer. På den måde kan vi sammen inspirere hinanden og få endnu mere faglig værdi ind i undervisningen – for din, elevernes og EUD-sektorens skyld.

Vi ved, at der allerede findes mange forskellige videndelingsgrupper derude, men da EUD adskiller sig markant fra mange andre uddannelser, er det vores mål at opbygge et stort netværk, hvor der er mulighed for at dele erfaringer, materiale og løsninger, der retter sig særligt mod erhvervsuddannelserne. Gruppen er målrettet undervisere og konsulenter.

Spørg endelig løs og del meget gerne løsninger, forslag og ideer med resten af gruppen. Få gerne dine kolleger eller andre med i gruppen ved at sende tilmeldingsformularen videre, så vi sammen kan lave ét stort netværk.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *