Onsdagswebinarer

Videndelingswebinarer under corona-nedlukning

Med den fortsatte coronanedlukning, står vi igen, igen i en situation, hvor undervisningen foregår online. Måske er ideerne ved at være opbrugte?

Vi har allerede lært meget af den tidligere nedlukning, men vi kan lære endnu mere af hinanden. Mange lærere efterspørger yderligere viden samt konkrete ideer til deres online undervisning

Der er behov for at hjælpe, sparre og videndele med hinanden på tværs af uddannelser og fag. Derfor vil CIU nu lave ugentlige videndelingswebinarer, så længe nedlukningen fortsætter, hvor undervisere kan inspirere og hjælpe hinanden til bedre online undervisning.

 

Hvem, hvor og hvornår?

Dato: Hver onsdag kl. 15.00-16.00
Målgruppe: Undervisere på EUD.
Foregår i Zoom.
Gratis at deltage. 

 

Indhold

Videndelingswebinarerne består af 2-3 korte indlæg med efterfølgende dialog, videndeling og sparring på tværs, hvor du kan stille spørgsmål om stort som småt og dele egne gode erfaringer. 

Første møde er onsdag den 20. januar, hvor Sidsel Nonnemann, der har bloggen www.sportmat.dk, vil dele, hvordan du kan lave escape rooms i OneNote, mens CIU’s konsulent Søren Krebs Møller vil vise, hvordan du kan gøre undervisningen mere praksisnær vha. 360°-miljøer.

Et emne til efterfølgende dialog og videndeling kunne være, hvordan den praktiske undervisning kan gribes an. Mødet slutter, når diskussionerne rinder ud.

Denne side opdateres løbende med mere udspecificeret indhold i de enkelte videndelingswebinarer, så hold øje med siden.

Videndelingsgruppe for EUD

Derudover har vi oprettet en videndelingsgruppe omkring it i undervisningen på erhvervsuddannelserne, hvor vi kan videndele med hinanden/spørge hinanden om gode råd.

Vi ved, at der allerede findes mange forskellige videndelingsgrupper derude, men da EUD adskiller sig markant fra mange andre uddannelser, er det vores mål at opbygge et stort netværk, hvor der er mulighed for at dele erfaringer, materiale og løsninger, der retter sig særligt mod erhvervsuddannelserne. Gruppen er målrettet undervisere og konsulenter på erhvervsuddannelserne.

Læs mere og bliv en del af gruppen her

 

Gå tilbage til forsiden her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *