Praktisk information om deltagelse i Zoom-møder

Praktisk information om deltagelse i Zoom-møder

Sådan tilgår du et møde i Zoom
Klik på det tilsendte link, når mødetidspunktet nærmer sig. ZOOM kan både køre i browser og i et program, man installerer. Der er flest funktioner/muligheder, når man har programmet installeret.

Sådan installerer du Zoom
Du kan tilgå mødet enten fra din pc/mac eller fra din smartphone.

Pc/mac:
Klik på dette link for at installere Zoom til din pc/mac. Du kan finde mere info om installation og brug af Zoom som mødeplatform her.

Hvis du benytter en arbejds-pc/mac, så vær opmærksom på, at du kan være forhindret i at installere programmer. I så fald skal du have fat i din arbejdsgiver/supporten på dit arbejde.

Smartphone:
Du henter appen ‘ZOOM Cloud Meetings’ i App Store eller Google Play. Hvis du tilgår mødet fra en smartphone, så placer den på et fast underlag (hvis du går med den i hånden, bliver dine meddeltagere nemt søsyge).

Andre anbefalinger
Er det første gang, du skal til et Zoom-møde, så er der her lidt nyttig information til dig:

Det er forholdsvist nemt at gå i gang med at bruge Zoom, men vær opmærksom på, at der kan være lokale forhold, som påvirker oplevelsen. Brug kablet internetforbindelse, hvis det er muligt, og luk alle de programmer, som du ikke skal bruge under mødet.

Sørg for at have god lyd og billede. Du bliver sikkert bedt om at give Zoom adgang til dit kamera og din mikrofon. Det skal du sige ’ja’ til – ellers kan vi ikke se og høre hinanden.

Måske er din mikrofon slukket, når du kommer ind. Du tænder for den ved at finde et ikon/et billede af en mikrofon. Hvis der er en streg over mikrofonen, er den slukket. Du tænder den ved at klikke på mikrofonen (se billede nedenfor).

Hvis du oplever problemer, så luk alt ned. Tjek at din internetforbindelse er i orden og prøv igen. Mødet fortsætter, og du ’hopper bare ind’, når du er klar.

God fornøjelse med dit Zoom-møde!