Kom med til fødselsdagsfest den 7. maj 2020

For snart et år siden slog CIU dørene op for første gang og begyndte arbejdet med at understøtte erhvervsskolerne i deres brug af it i undervisningen. Siden er det blevet til mange indholdsrige besøg på landets skoler og forløb med elever, undervisere og ledelser, nye tilbud som f.eks. vores mini-Learning Factories er blevet udviklet, og snart ser de første it-didaktiske løsninger fra vores Learning Factories dagens lys.

Ja, der er sket meget det første år – og det skal fejres! Derfor inviterer vi til fødselsdag den 7. maj kl. 13-15. Tilmeld dig festen her.

Det skal dog ikke helt fejres, som vi i første omgang havde tænkt – nemlig på Tietgenskolen med fynsk brunsviger og andet godt til ganen. På grund af corona-situationen har vi i stedet valgt at holde vores fødselsdag online, men én ting er den samme: Vi deler stadig gaver ud i form af faglige indspark.

 

En faglig fødselsdagsfest

Vi er et center, der bygger på videndeling – derfor deler vi nu ud. Til vores virtuelle fødselsdag vil der nemlig være mulighed for at deltage i de såkaldte shareshops, hvor du kan blive klogere på disse fem udvalgte temaer:

  • Videndeling – hvorfor og hvordan? Ved Peter Holmboe, lektor ved UC Syd
  • VR i undervisningen ved Gunver Majgaard, lektor ved Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet
  • Hvad kan en Learning Factory? Ved Katrine Lindvig, forsker ved Københavns Universitet
  • Læreres brug af it i undervisningen ved Jens Jørgen Hansen, lektor ved Syddansk Universitet
  • Elevens stemme i podcast ved Søren Prehn, selvstændig radiojournalist

Læs en uddybning af indholdet i de forskellige shareshops her.


Tidsplan for dagen 

13.00-13.15: Velkomst ved CIU’s centerleder, Axel Hoppe + fødselsdagssang
13.15-13.20: Om dagens afvikling
13.20-13.55: Virtuelle shareshops runde 1
13.55-14.15: Pause, kaffe, kage og uformel networking
14.15-14.50: Virtuelle shareshops runde 2
14.50-15.00: Afrunding på den virtuelle fødselsdag

 

Det praktiske
Tilmeld dig fødselsdagen herunder. Husk at skrive din mailadresse, da linket til fødselsdagen vil blive sendt over mail. Medbring selv kaffe og kage – vi giver fynsk brunsviger en anden god gang. Vi glæder os til at se dig online!