Webinarer: Præsentation af CIU.

Invitation til webinarer: Præsentation af CIU.

CIU har fokus på didaktik, pædagogik og lærernes undervisningsudvikling. Samtidig med at vi gerne vil adressere de store, overordnede udfordringer for erhvervsskolerne, har vi i høj grad også som mål at fokusere på de konkrete pædagogiske og didaktiske udfordringer og løsninger ved at anvende it i praksis for den enkelte underviser i undervisningen. Denne målsætning vil vi gerne udfolde og konkretisere på to webinarer, hvor vi også gerne vil uddybe efterårets Learning Factories. Som tidligere udmeldt er en Learning Factory en slags innovationsnetværk, hvor vi tager udgangspunkt i ægte problemer med it-anvendelse fra undervisernes/ledernes praksis, og arbejder konkret med at udvikle løsninger, der kan inspirere til endnu mere kvalificeret brug af it i undervisningen.  

På webinarene er der selvfølgelig også mulighed for at stille spørgsmål og komme med ønsker og ideer til vores forskellige indsatser. 

Webinar 1Tirsdag den 25. Juni kl. 14.00-14.45. Præsentation af CIU. Særligt for undervisere. 

Webinar 2: Tirsdag den 25. Juni. Kl. 15.00-15.45. Præsentation af CIU. Særligt for ledere og it-koordinatorer/konsulenter. 

Tilmeldinger til webinarerne sendes til post@ciuud.dk senest den 18. Juni, hvorefter der udsendes endeligt program og information om den praktiske afvikling af webinaret. 

Praktisk information om deltagelse i webinar:

Deltagere får adgang ved at klikke på linket til det webinar, man ønsker at deltage i (se vedhæftede vejledning med mere praktisk/teknisk info).

14.00-14.45: Præsentation af CIU særligt for undervisere:
https://tietgenonline.adobeconnect.com/anml_ciu_undervisere/

15.00-15.45: Præsentation af CIU særligt for ledere og konsulenter:
https://tietgenonline.adobeconnect.com/anml_ciu_ledere-konsulenter/

Indholdet i begge webinarer er:

  • Kort præsentation af organisering, formål og mål med CIU
  • CIUs forskellige initiativer og indsatser
  • Dialog: Kommentarer, spørgsmål, input fra brugerne om skolernes behov