Hvad kan Videnscenteret gøre for dig?

Videnscenter for Automation og Robotteknologi har til opgave at formidle viden om ny teknologi og er din samarbejdspartner inden for alt, hvad der har med robotteknologi og automation at gøre. Hvis vi ikke selv ved det, får vi eksterne samarbejdspartnere til at hjælpe os med viden og kompetencer.

Vi er bl.a. sat i verden for at hjælpe erhvervsskoler med at implementere ny viden og udstyr i deres undervisning. Som regel har de ikke tid til at sætte sig ind i alt det nye. Vi undersøger ny teknologi og får klædt eleverne på til fremtidens arbejdsmarked.

Videnscenterets kompetencer er spredt ud over de 3 partnerskoler, Syddansk Erhvervsskole, Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier og EUC Syd. På nogle punkter komplimenterer vi hinanden, og andre punkter er vi mere specialiseret på den enkelte skole. Kompetencerne hos de forskellige skoler kan du finde herunder:

Syddansk Erhvervsskole:

  • Virtual Reality (VR)
  • Droner

Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier:

  • 3D Design
  • 3D Print

EUC Syd:

  • Robotteknologi
  • Automation

Finder du det her interessant, eller vil du gerne høre mere om det, så tøv ikke med at ringe til os for at høre mere om, hvad vi beskæftiger os med.

FILM om Videnscentret – tjek alle tre erhvervsskoler ud
Videnscentret bidrager som sparringspartner, hvis faglærerne på erhvervsuddannelserne har spørgsmål i forhold til robotteknologi. I Herning er der fokus på 3D print i metal og forskellige plasttyper. Videnscentret laver også forløb, så eleverne kan deltage i den grønne omstilling.

Har du spørgsmål?

Søren AbildgaardKonsulent4023 8805sakr@sde.dk