ErhvervsUddannelsesCenter Syd er en af Sønderjyllands største uddannelsesinstitutioner. Hvert år uddanner og efteruddanner vi ca. 20.000 personer. Vores medarbejderstab består af ca. 340 engagerende og professionelle medarbejdere, hvoraf de 240 er undervisere. Vi tilbyder omkring 60 lange og korte erhvervsuddannelser herunder EUX, hvor man får både svendebrev og studenterhue efter endt uddannelse.

Vi er godkendt til at udbyde næsten tusind forskellige AMU- og efteruddannelseskurser og er også rammen om det målrettede Teknisk Gymnasium Sønderjylland (HTX) samt den engelsksprogede internationale gymnasieuddannelse IB Diploma.

Faciliteter

EUC Syd er fordelt på adresser i Aabenraa, Tønder, Haderslev og Sønderborg – og på over 100.000 kvm under tag. Vi har derfor alle tænkelige faciliteter til vores elever: Fra moderne undervisningslokaler, Open Learning Centre (OLC) og state of the art it-systemer til professionelle og moderne værksteder med førende robotteknologi, arbejdsredskaber og værktøjer. Til rådighed for eleverne har vi også internetcaféer og kantiner, ligesom vi flere steder har åbne læringsmiljøer indrettet med bl.a. sofagrupper, trådløse netværk og god plads til den bærbare.

EUC Syd har også tre indbydende skolehjem i henholdsvis Sønderborg, Tønder og Haderslev. Skolehjemmene danner den perfekte ramme om efteruddannelses- og kursusophold med et væld af fritids- og aktivitetstilbud.