R-22

Dato / Tid

23. marts 2022 - 25. marts 2022

Kl. 9:00 - 17:00

Sted

Odense Congress Center
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ

Nordens største robotmesse

Besøg Nordens største robotmesse midt i landet på Odense Congress Center.

Banebrydende for branchen
Har du nogensinde overvejet, om du kan bruge robotter og droner i dit arbejde? På R-22 kan du opleve, hvordan din virksomhed kan drage nytte af tidens populære teknologi og løsninger – allerede i dag!

Gå på opdagelse blandt brancher som:

  • Produktion
  • Byggeri
  • Landbrug & Gartneri
  • Energi
  • Sundhed

Robotmessen har fokus på implementering, og her kan du få gode råd fra virksomheder, der allerede selv har taget robotter og droner i brug.
I udlandet er Danmark kendt for at være på forkant med den nyeste robotteknologi, og på R-22 kan du opleve de seneste trends og tendenser gennem et bredt udvalg af udstillinger, præsentationer og workshops.
Få en helt unik indsigt i en verden fyldt med robotter, automatisering og droner.
Vi ses på Odense Congress Center fra den 23.-25. marts 2022.

For studerende på R-22

Som studerende kan du besøge R-22 den 25. marts 2022. Her kan universiteter, gymnasier, tekniske skoler, efterskoler, 9. klasser og andre uddannelsesinstitutioner gå på opdagelse blandt nutidens og morgendagens trends inden for robotter, automatisering og droner. Disse teknologier og løsninger vil få indflydelse på din fremtidige karriere.

Studerende får mulighed for at deltage i guidede rundvisninger på messen samt at opleve konferencer tilpasset til studerende med særlige interesser.

Tilmeldingen til R-22 åbner snart – sørg for at hente R-22 appen, så du er sikret hele messe-oplevelsen (R-22 app lanceres i januar 2022).

Matchmaking for studerende
Leder du efter en praktikplads, et studenterjob eller dit første arbejde som nyuddannet? Så er R-22 det perfekte sted til at møde din kommende arbejdsgiver.

Brug R-22 appen og deltag i ”Matchmaking for Students”. Opret en profil, upload dit CV og gå på opdagelse blandt de mange virksomheder, der leder efter netop en som dig. Måske du booker din første jobsamtale på messen – måske du finder dit helt perfekte job-match. Gå ikke glip af denne unikke mulighed.

R-22 Student Battle Zone
Her er et event, du ikke må gå glip af. Syddansk Universitet vil i løbet af messen være vært for en ”Robot Hackathon”, hvor teams med studerende er inviteret til at dyste i en eksplosiv ”Robot Battle” på R-22.

De studerende skal løse ægte robot-udfordringer, og der er vilde præmier i vente til vinderne.

Har du spørgsmål?

Eric WanscherVidenscenterchef24797799erwa@sde.dk

Har du spørgsmål?

Søren AbildgaardKoordinator40238805sakr@sde.dk