Dato / Tid

4. april 2024

Kl. 13:00 - 16:00

Sted

Billund Lufthavn
Passagerterminalen 10
7190 Billund

I samarbejde med Billund Erhverv og Billund Lufthavn afholder Odense Robotics et netværksmøde den 4. april, der udforsker forskellige krav og aspekter i forhold til maskindatasikkerhed og cybersecurity indenfor automations- og robotindustrien.

Der vil være faglige oplæg og diskussioner inden for området med bl.a. Bureau Veritas, Trifork, SDU, samt en rundvisning i Billund Lufthavn. Derudover vil der være rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs og udveksle idéer med andre deltagere.

Netværksmødet afvikles på dansk i tidsrummet kl. 13.00 – 16.00 hos Billund Lufthavn, Passagerterminalen 10, 7190 Billund.

Datasikkerhed og cybersecurity er afgørende i den moderne verden, hvor teknologier inden for robotter og automation kun vokser.

I service- og produktionsvirksomheder ser vi, hvordan robotter deler arbejdsplads med deres menneskelige kollegaer, hvilket øger fokus på et trygt og sikkert arbejdsmiljø, men også den digitale sikkerhed.
Vi står over for et stadig stigende og avanceret trusselbillede, og det er afgørende, at virksomheder er rustet til at håndtere det.

Erhvervshus Fyn - Odense Robotics

Har du spørgsmål?

Erhvervshus Fyn - Odense Robotics