Henning skal arbejde med nye automationsløsninger, grøn omstilling og bæredygtighed

Videnscentrene har bl.a. til opgave at fremme bæredygtighed og grøn omstilling igennem ny teknologi.

I den forbindelse har videnscentret ansat Henning, som er vores nye konsulent i Videnscenter for Automation og Robotteknologi – Syd.

Her kan du møde Henning.

Kort om mig

Jeg er uddannet Industritekniker fra Syddansk Erhvervsskole i Odense, og har efterfølgende læst til Maskiningeniør på Odense Teknikum.

Jeg har igennem tiden arbejdet i både små som store virksomheder, og har været en del af koncerner med over 10.000 ansatte. Her har jeg arbejdet med at udvikle maskiner til henholdsvis fødevareindustrien og til motorfremstilling.

Derudover har jeg tidligere undervist på Syddansk Erhvervsskole, hvor jeg har været en del af afdelingerne EUX og grundfag, samt Robot, Teknologi og Automatik.

Bæredygtighed samt ny teknologi i industriuddannelserne

Jeg glæder mig til at indtage konsulentrollen i et spændende felt som indeholder bl.a. vidensdeling, udviklingsprojekter, erfa-netværk og kurser. Det skal være med til at understøtte udviklingen og implementeringen af nye teknologier, grøn omstilling og bæredygtighed indenfor industriuddannelserne.

Det skal jeg primært være med til at gøre igennem udvikling af undervisningsforløb, kombineret med kompetenceudvikling af ledere, undervisere og unge talenter på erhvervsskolerne.

Henning Hoffmann

Har du spørgsmål?

Henning Hoffmann
Konsulent