MØD PERNILLE - VORES NYE BÆREDYGTIGHEDSKONSULENT

Pernille skal arbejde med at få grøn omstilling og bæredygtighed inden for lærlingeuddannelsen (EUD) og efteruddannelsen (AMU)

Videnscentrene har fået midler til bæredygtighed og grøn omstilling, som skal dække perioden frem til 31. december 2024.

I den forbindelse har videnscentret ansat Pernille, som er vores nye bæredygtighedskonsulent i videnscentret for automation og robotteknologi i syd.

Pernille skal arbejde med grøn omstilling og bæredygtighed inden for lærlingeuddannelsen (EUD) og efteruddannelsen (AMU).

Her kan du møde Pernille.

Kort om mig

Jeg er 29 år og er uddannet cand.it. i webkommunikation og interaktionsdesign ved Syddansk Universitet. Under min uddannelse, har jeg haft fornøjelsen af at arbejde med IT, kommunikation, bæredygtighed, konceptudvikling og implementering.

Jeg har både erfaring fra den offentlige og private sektor, hvor jeg primært har arbejdet med kommunikation samt konceptudvikling af grønne tiltag.

Bæredygtighed på EUD uddannelserne

Frem til 2024 skal vi arbejde at få grøn omstilling og bæredygtighed ind som en integreret del af erhvervsuddannelserne.

I videnscentret for automation og robotteknologi skal vi arbejde med udvikling af undervisningsforløb for de uddannelser inden for industriens uddannelser.

Det er planen at få udviklet en række forløb, der omhandler den grønne omstilling og bæredygtighed, disse forløb vil være til rådighed for alle via videnscenterportalen.

Den første opgaver bliver at kortlægge, hvad der findes i forvejen og hvor videnscentret kan bidrage med ny viden, som kan anvendes i den grønne omstilling. I den forbindelse vil vi samarbejde med relevante vidensinstitutioner, private virksomheder og faglige udvalg for derigennem at sikre faglig sparring omkring indholdet i uddannelserne.

Som et led i hele bæredygtighedsprojektet kommer vi også til at arbejde med kompetenceløft af de undervisere, som skal forestå undervisningen af lærlinge og efteruddannelseskursister inden for erhvervsuddannelsene.

Har du spørgsmål?

Pernille Nord SkovgaardBæredygtighedskonsulent24908656pns@sde.dk