Lanceringsevent den 9. februar kl. 10 (ONLINE). Vi har sammen med Videnscenter for Automation og Robotteknologi, Nord og Tænketanken Mandag Morgen undersøgt den grønne omstilling på erhvervsskolerne. Svaret får du til lanceringseventen.

Vær med når der præsenteres ny viden om, hvordan der arbejdes med grøn omstilling på erhvervsskolerne og de behov lærerne oplever, når grøn omstilling skal blive en del af undervisningen. Vi viser også gode eksempler på, hvordan erhvervsskolerne arbejder med omstillingen i praksis rundtom i landet, og tager diskussionen om, hvad der skal til for at løbe den grønne omstilling helt i mål på erhvervsskolerne.

Vi samarbejder med Videnscenter for Automation og Robotteknologi, Nord og Tænketanken Mandag Morgen om projektet. Vi har i fællesskab arbejdet på at undersøge området, og er glade for at kunne præsentere vores resultater for alle interesserede og samle relevante beslutningstagere om dagsordenen.

Tid: 9. februar 2023 kl. 10.00 – 11.30

Sted: Online (Mandag Morgen)

Tilmelding: Gratis og ved at udfylde tilmeldingsmodul via linket.
DU KAN DELTAGE VIA MANDAG MORGEN (LINK)