Videnscentrets arbejde var i fokus, fordi den grønne omstilling kræver digitalisering og automatisering.

Vi deltog i Industriens Dag blandt vores samarbejdspartnere fra VidensCenter for Procesteknologi og Teknologisk Institut i netværksområdet til Industriens Dag.

Det summede af liv og interesse fra erhvervslivet i Trekantområdet, som vi præsenterede svejserobot og vores droner for.

Tak for et fagligt inspirerende program, hvor det blev slået fast, at kurser med et GRØNT fokus er nødvendigt for at ruste virksomhederne til den bæredygtige udvikling. Professor ved Aarhus Universitet Steen Hildebrandt har en bæredygtighedsuddannelse i støbeskeen, som sit bud på fremtiden.

– Det handler om at være risikovillig og åbne, fordi “Verden skal være grøn”, sagde formand for Danmarks Innovationsfond Anders Eldrup, der talte om, at virksomhedernes “licence to operate” er grønne regnskaber og de rette medarbejdere med grønne mindset.
Anders Eldrup spår bl.a.: “I fremtiden vil der være konkurrence om de rette kompetencer, og virksomhederne skal være attraktive for de generationer, der kommer.”

Det summede af liv og interesse fra industri- og produktionsvirksomheder i Trekantområdet, som vi præsenterede svejserobot og vores droner for.
250 deltagere fra erhvervslivet i Trekantområdet til Industriens Dag på Comwell i Kolding.