3D print – Additive manufacturing

Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier åbner nu for 3D print – Additive manufacturing. Vi kommer gratis ud på erhvervsskolerne, så book 3D printshops for EUD-elever og 3D print lounges for undervisere.

AM – teknologien/3D print er i en rivende udvikling. 3D print åbner helt nye muligheder ift. design og konstruktion af produkter, hvor der kan printes geometrier og detaljer, som tidligere har været vanskelige eller helt umulige at fremstille med traditionelle fremstillingsmetoder.

Videnscenteret for Automation og Robotteknologi udbyder i samarbejde med AM Learning Lab Herningsholm 3D printshops for EUD-elever og 3D print lounges for undervisere helt GRATIS, Videnscentret finansierer kurset. Elever på erhvervsskolerne er fremtidens højt specialiserede faglærte. Giv dem derfor en unik mulighed for at stifte bekendtskab med fremtidens teknologi –  3D print / additive manufacturing teknologier.

AM – teknologien/3D print er i en rivende udvikling. Dagligt ses innovative eksempler på nye designs, nye produkter og produktionsløsninger baseret på 3D print.

Kontaktperson

Nils-Erik Hedegaard JensenSpecialkonsulent25424512nh@herningsholm.dk