"Det var sindssygt spændende, og super sjovt at lege med droner, MiR og robotsvejs", siger 26-årige Frederik Taastrøm, der uddanner sig til maskinmester på 7. semester.

Drop in på Aarhus Maskinmesterskole – AAMS: Studerende på 7. semester blev udfordret med droner, MiR og robotsvejs og vejledt af Videnscentrets medarbejdere.
Automation indgår i uddannelserne til maskinmester og bygningsingeniør, og at forstå hvordan robotteknologi fungerer på denne måde er ifølge underviser Jan Dickmann de Voss så vigtig. Han er sikker på, at hans studerende vil møde de nye teknologier i fremtidige jobs inden for onshore, off shore og skibsindustri.

Godt samarbejde førte til tre dags udstillingsvindue med udstyr fra Videnscentret.

- Som nyuddannet maskinmester kan vi ende alle steder i industrien, og her fik vi et afbræk i hverdagen, hvor vi oplevede at stå ægte med svejserobot og droner i hænderne. Det var sindssygt spændende og super sjovt at lege med, lyder det fra 26-årige Frederik Taastrøm.