Dronecertificering i hus

Videnscentret hjalp CELF - Center for Erhvervsrettede Uddannelser på Lolland Falster med dronecertificering A1 og A3 for deres elever, der uddanner sig til ejendomsserviceteknikere.

CELF er frontløbere, når det gælder ejendomsserviceteknikeruddannelsen, hvor eleverne lærer at bruge droner, robotter og Virtual Reality på deres uddannelse.

Tillykke til alle 15 friske elever fra Center for Erhvervsrettede Uddannelser på Lolland Falster (CELF). Tak til Jacob Rytter for godt samarbejde om dronekompetencer og certificering A1 og A3.

Teorien er bestået og kompetencer til at flyve med droner er opnået for 15 veloplagte elever fra CELF.

GRØN ENERGI: Droner med termisk kamera er en stor hjælp, når det gælder om at få sit CO2 aftryk ned.
Eleverne på CELF arbejder med FN’s verdensmål, når de fx bruger det termiske kamera til at inspicere flere bygninger på samme tid. Termografering af fx tagrender, murværk og isolering. De kigger på ventilation, energioptimering og varme- og vandforbrug.

 

Eleverne arbejder med dronebilleder i 3D som gør, at alle detaljer kommer med. Intet bliver overset, når eleverne analyserer billederne i 3D.

CELF arbejder med mange teknologier på uddannelsen til ejendomsservicetekniker. Robotteknologi bruges til at komme ind steder, hvor personer ikke kan tilgå og som plæneklippere og støvsugere. Virtual Reality bruges i forhold til bygningsdrift og vedligeholdelse.

Søren Abildgaard Kristensen i Videnscentret tilbyder spændende kurser med droneflyvning fx droner med termisk kamera. Programmering af droner kan bruges til ensartet flyvning over byggepladser.

Har du lyst til at udvide dine kompetencer inden for programmering af droner, så kan vi hjælpe dig

Søren Abildgaard KristensenKonsulent40238805sakr@sde.dk