Sommerferie: 3D print aktivitet for 300 spejdere. Herningsholm Erhvervsskole og Gymnasier stod for Spejdernes Makerspace med printere, programmer og hjælp undervejs.

3D print – spejdernes Makerspace: 300 spejdere greb muligheden i sommerferien for at tegne og printe en holder til en mobiltelefon, så den kan stå på bordet, mens man ser fx Netflix.

Unge teknologinteresserede spejdere fik udleveret en tutorial alt imens de tegnede mobilhullerne i CAD programmet “Onshape”. Når de var færdige med at tegne 3D parten åbnede de et slicerprogram og klargjorde en fil til 3D printeren. Efter 1 time og 45 min. stod de med deres eget 3D print i hånden.

Herningsholm Erhvervsskole og Gymnasier stod bag Spejdernes Makerspace og stillede printere og programmer til rådighed udover en masse hjælp til de nysgerrige spejdere. Det hele foregik på Spejdernes Lejr 2022 i Roskilde i uge 30 i sommerferien.

Kasper Moesgaard

Kontakt os

Kasper Moesgaard
Projektleder