Robotbrag 2022 i Odense

Deltag på Teknologisk Institut i Odense og få nyeste viden, mød lærepladser og oplev levende udstillinger samt udvid dit netværk lærerlounge.

Kom til LÆRINGSDAG i Odense for lærere og elever: Vi gentager succesen og inviterer til Robotbrag FREDAG den 6 maj kl. 9- 13.30. Det er GRATIS at deltage. Vi samarbejder med Videnscenter for Automation og Robotteknologi (NORD, Teknologisk Institut og DIRA – Dansk Robot Netværk (DIRA) om dagen. STED: Teknologisk Institut i Forskerparken, Odense.

Kom ind og snus til den teknologi, som vil komme til at præge fremtidens arbejdsliv, og mød de virksomheder, der efterspørger fremtidens arbejdskraft.
Dagen vil samtidig give ny viden og inspiration til de undervisere, der skal ruste erhvervsskoleelever til fremtiden. Der vil fx være et område med levende UDSTILLINGER om robotter og teknologi: Gå på opdagelse og få stillet nysgerrigheden inden for 3D-Print, virtuel svejseteknikker og programmering.
Der er desuden LÆRERLOUNGE med forplejning, der giver mulighed for ekstra nørderi og netværk med undervisere fra de andre deltagende erhvervsskoler.

Har du spørgsmål?

Søren Abildgaard Kristensen Konsulent40238805sakr@sde.dk