Robotbrag for erhvervsskoler d. 27. August 2021

Robotbraget er nu flyttet til efteråret!

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 27. august 2021 og ryd skemaerne og tag dine elever med til robotbrag 2021!

Det planlagte Robotbrag som er efterhånden er et tilbagevendende fænomen, kan i år desværre ikke afholdes, da regeringens udspil på Covid-19 restriktioner og tiltag ikke gør det muligt at holde et arrangement med så mange deltagende som der normalt kommer til Robotbrag

Teknologisk Institut har valgt at at flytte arrangementet fra 19.-20. november 2020 til den 26. og 27. August 2021, i håb om at restriktionerne er lempet tilstrækkeligt, så det igen er muligt at holde arrangementer med mange deltagende.

Der kan læses mere om eventet og aflysningen herunder, hvor Teknologisk Institut knytter et par ord til vigtigheden af robotter netop nu.

Oplev blandt andet