Robotbrag 2020 flyttes til senere dato

Robotbrag 2020 kan desværre ikke afholdes med de nuværende restriktioner og tiltag som Covid-19 har bragt. Teknologisk institut har derfor valgt at flytte årets arrangement fra den 19.-20. november 2020 til den 6.-7. maj 2021.

Det planlagte Robotbrag som er efterhånden er et tilbagevendende fænomen, kan i år desværre ikke afholdes, da regeringens udspil på Covid-19 restriktioner og tiltag ikke gør det muligt at holde et arrangement med så mange deltagende som der normalt kommer til Robotbrag,

Teknologisk Institut har valgt at at flytte arrangementet fra 19.-20. november 2020 til den 6.-7. maj 2021, i håb om at restriktionerne er lempet tilstrækkeligt, så det igen er muligt at holde arrangementer med mange deltagende.

Der kan læses mere om eventet og aflysningen herunder, hvor Teknologisk Institut knytter et par ord til vigtigheden af robotter netop nu.