Vi ser frem til at byde dig velkommen til en spændende dag, hvor vi skal diskutere, hvordan vi kan anvende robotter til at løfte sundheden, kvaliteten, effektiviteten og bæredygtigheden for offentlige institutioner, private virksomheder og borgere, og hvor vi sammen skal udvikle konkrete forslag, visioner og anbefalinger, som vi kan sende direkte til Christiansborg.

Folkehøring om vores liv med robotterne

  • for alle virksomheder, borgere, medarbejdere, folkevalgte, studerende mv., der vil være med til at tegne fremtiden med teknologi!

Så er det nu – tilmeld dig den næste folkehøring i rækken og vær med til at udvikle ideer til, hvilken rolle mere eller mindre avancerede robotter skal spille i vores liv i fremtiden.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til en spændende dag, hvor vi skal diskutere, hvordan vi kan anvende robotter til at løfte sundheden, kvaliteten, effektiviteten og bæredygtigheden for offentlige institutioner, private virksomheder og borgere, og hvor vi sammen skal udvikle konkrete forslag, visioner og anbefalinger, som vi kan sende direkte til Christiansborg.

Folkehøringen afholdes onsdag den 21. oktober 2020 kl. 09.00-14.00 hos Syddansk Erhvervsskole i Odense.

På dagen kommer du til at deltage i en innovationsworkshop, hvor vi bl.a. skal undersøge og idéudvikle omkring vores liv med robotterne. Workshoppen faciliteres i samarbejde med Deloitte.

Program for dagen:

Velkommen
Ved Christian Hannibal, Digitaliseringspolitisk chef, DI og Søren Abildgaard Kristensen, Syddansk Erhvervsskole.

Fremtidens fødevarer med tech
Diverse inspirationsoplæg om muligheder, udfordringer og fremtidstrends ved:

  • En dansk robotindustri i verdensklasse – og hvad kan vi bruge den til? ved Mikkel Christoffersen, direktør, Odense Robotics.
  • Hvor går grænsen – og hvem definerer den hvordan? Ved Kasper Hallenberg, institutleder ved Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet, Syddansk Universitet.
  • Når en cobot gør dagen mere spændende ved Søren Peter Johansen, Teknologisk Institut.

Idegenerering

Tænk stort og tænk vildt

 

Frokost

Vi lader batterierne op

 

Prototyping

Visualiser og byg din fremtidsvision

 

Præsentation og refleksion

 

Afrunding

Tak for i dag

Vi sørger selvfølgelig for god forplejning gennem hele dagen, og har alle de nødvendige foranstaltninger i forhold til COVID-19 på plads.

Du er mere end velkommen til at kommunikere om folkehøringen via sociale medier, og til den del kan du bruge vores hashtags #techdertaeller og #danmarksdigitalefremtid. Ligesom det er oplagt at tage kollega, ven eller nabo med under armen.

Vi ser frem til en spændende dialog!

 

Om DI’s initiativ

Danmarks digitale fremtid er et initiativ igangsat af DI under indsatsen Tech der tæller med et ønske om at skabe en bred debat om de politiske og praktiske ideer og visioner for vores brug af teknologi i det danske samfund på en række vigtige områder.

Vores ønske er, at samtalen giver genlyd i hele landet – fra klasseværelserne over produktionshallerne til ledelsesgangen, plejehjemmene og til Christiansborg.

Vi afholder ti visionsworkshops i 2020 rundt om i landet med fokus på at inspirere, debattere og udvikle nye løsninger på vigtige samfundsproblematikker med digitalisering og teknologi. Læs mere om initiativet her.

 

Tid og sted:
Onsdag den 21. oktober 2020
Kl. 09.00-14.00.
Deltagelse vil finde sted i mindre fysiske grupper efter alle retningslinjer og hensyn og et max samlet antal på 40.

Videnscenter for Automation og Robotteknologi, Syddansk Erhvervsskole, Risingevej 60, 5000 Odense C.
(Overfor Bauhaus)

Har du spørgsmål, så skriv til:
Mette Smith Thastum,
Chefkonsulent, DI
mest@di.dk

Læs mere om programmet for folkehøringen og tilmeld dig her.

Arrangementet gennemføres
i samarbejde med Odense Robotics, Syddansk Universitet og Syddansk Erhvervsskole.