Fremtidens erhvervsskole

En spændende dag på Herningsholm Erhvervsskole og Gymnasier om nyeste teknologi inden for 3D print i plast og metal, Virtuelle anlæg og robotsikkerhed.

Så fik vi den 2. juli åbnet vores imponerende printcenter på Herningsholm Erhvervsskole og Gymnasier. Vi har investeret mere end 2 ½ mio. kr. i en 3D Metal Printer fra Trumpf, en større plastprinter og 10 x 3D printere fra Sindoh.

50 gæster blev klogere på den nyeste teknologi, fordi de deltog i Fremtidens Erhvervsskole. Virksomheder som LEGO, Robot Nordic og On Robot, Trumpf, Maskinsikkerhed og Cadsys delte deres viden om 3D print i plast og metal, robotsikkerhed og Collaborative Robotter.

Allerede nu har Videnscenter for Automation og Robotteknologi flere nye projekter på vej i samarbejde med Dansk Metal, Industritekniker.nu og flere universiteter.