Fakta om videnscenteret

Videnscenter for Automation og Robotteknologi åbner ikke bare dørene for elever med tekniske fingre, men tager også imod det lokale erhvervsliv, der får adgang til udstyret, når nyt skal testes i et teknologisk miljø.

Nationalt Videnscenter for Automation og Robotteknologi (Syd) har adresse på Syddansk Erhvervsskole i Odense og er organisatorisk forankret i et konsortium bestående af Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier i Herning, EUC Syd i Sønderborg og Syddansk Erhvervsskole. Der investeres 20 millioner kroner i højteknologisk udstyr for at skabe en metropol inden for den teknologiske udvikling og for at sikre prestige inden for erhvervsuddannelserne.

Målgrupperne for arbejdet i videnscentret er:

  • Faglærere på erhvervsuddannelser
  • Elever både på erhvervsskoler og i grundskolen
  • Uddannelsesinstitutioner og virksomheder

Videnscenterchef Lars Mathiesen. Se hele indslaget via linket til de regionale nyheder på TV2 Fyn i marts 2018

Midlerne fra Undervisningsministeriet er foreløbig blevet vekslet til højt specialiserede robotter og automationsteknik. Vi skal fange nogle elever som bliver inspireret til at løse morgendagens problemer. Derfor har vi brug for nogle materialer, der virkelig inspirerer dem. Det gør materialerne i Videnscentret heldigvis.

Lars Mathiesen videnscenterchef

Danmarkskortet viser, hvordan Videnscenter for Automation og Robotteknologi (Syd) skal løfte store dele af erhvervsskolesektoren.

Kontakt

Lars Mathiesen videnscenterchef 24225275

Skriv en kommentar