Hvem er vi?

Industri 4.0 banker på døren, og det er nødvendigt at være på forkant med fremtidens teknologier. Det er grundtanken bag Videnscenter for Automation og Robotteknologi (Nord). 

TECHCOLLEGE i Aalborg er værtsskole for Videnscenter for Automation & Robotteknologi (Nord) i samarbejde med TEC, NEXT , Mercantec og EUC Nordvest.

På tværs af partnerskolerne har vi en stor viden om, hvordan automation og robotter kan tænkes ind i fremtidens industri – og nyt udstyr har givet flere af landets erhvervsskoler unikke muligheder for at uddanne nye, dygtige unge svende, som er klar til et automatiseret arbejdsmarked. Med fokus på teknologisk dannelse og øget teknologiforståelse skal videnscenteret ruste de unge til en industri, som er i fuld gang med den teknologiske omstilling.

Videnscenteret har ligeledes åbnet op for nye samarbejdsmuligheder på tværs af uddannelser i forhold til brugen af automation og teknologier.

Udover partnerskolerne samarbejder centeret med flere af landets øvrige skoler, videnscentre, forskningsinstitutioner og virksomheder. Videnscenter for Automation og Robotteknologi (Nord) er et samarbejde mellem fem af landets toneangivende erhvervsskoler på området.

Videncenteret har særlig fokus på at integrere principper og ideer fra Industri 4.0 i landets erhvervs- og grundskoler. Hensigten er at øge udbredelsen af industriel automation på tværs af brancher og industrier; særligt blandt mikro, små og mellemstore virksomheder.

Har du spørgsmål?

Line Vinterberg Viden- og projektchef +45 2526 6204

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål til kurser

Charlotte Averhoff Projektmedarbejder