Gå i dybden med automatiserede assistent- og sikkerhedssystemer

Målgruppe

Hovedforløb, AMU

Fag / Emner

Teknologi, byggeri og transport

Varighed

30 timer

Fagområde

Personvognsmekanikeruddannelsen

Automation & Robotteknologi (Nord)

Skal du undervise i faget "Assistentsystemer og sikkerhedssystemer", så er her et undervisningsmateriale, som du kan gøre brug af og blive inspireret af.

Forfattere

Dette forløb er blevet downloadet af 9 brugere.

Læringsmål

  • Lærlingen kan tilrettelægge og gennemføre et rationelt fejlfindingsforløb på et automatisk nødbremsesystem samt Lane guard system
  • Lærlingen kan gennemføre kontrol og reparation af tegngivningssystemer ud fra sin viden om lovens krav til tegngivningssystemer samt viden om tegngivningssystemets opbygning og funktion
  • Lærlingen har viden om forskellige assistentsystemer fx parkeringsassistent, adaptiv fartpilot, fjernlysassistent, LED matrix lys mm.

Beskrivelse

Et stort fokus på automation inden for auto-området påvirker personvognsmekanikeruddannelsen, og der stilles krav til at eleverne kender og kan håndtere den nyeste teknologi. Download undervisningsmaterialet her, som fokuserer på bl.a. førerassistentsystemer, radar- og kamerakalibrering, parkeringshjælp, Adaptiv Cruise Control (ACC), Lane Assist, Predictive Emergency Braking System - PEBS og meget mere.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.