Ansigtsgenkendelse – Deep Learning

Målgruppe

Hovedforløb, AMU

Fag / Emner

Teknologi, byggeri og transport

Varighed

24 timer 00 minutter

Fagområde

Data- og Kommunikationsuddannelsen

Automation & Robotteknologi (Nord)

Bliv klogere på ansigtsgenkendelse og deep learning, neurale netværk, hvordan du opbygger en ansigtsgenkendelsespipeline og -system.

Dette forløb er blevet downloadet af 10 brugere.

Læringsmål

  • Kendskab til emnet ”ansigtsgenkendelse” og de forskellige begreber inden for ansigtsgenkendelse ved hjælp af deep learning
  • Kendskab til værktøjer og rammer, som bruges til hurtig opbygning af neurale netværk
  • At kunne opbygge en ansigtsgenkendelsespipeline
  • At kunne opbygge et ansigtsgenkendelsessystem med Python
  • Forståelse for fremtidig anvendelse og retning for ansigtsgenkendelse

Beskrivelse

Download artiklen og få adgang til en gennemgang af ansigtsgenkendelse ved hjælp af deep learning. I artiklen vil du få kendskab til brugbare begreber inden for emnet samt værktøjer og rammer til at opbygge neurale netværk. Du vil også blive guidet igennem hvordan du kan opbygge en ansigtsgenkendelsespipeline og -system.

Ansigtsgenkendelse har adskillige anvendelser i forskellige brancher. I sikkerheds- og overvågningsindustrien bruges det til at identificere kriminelle, overvåge adgangskontrolsystemer og spore personer af interesse. I godkendelsesindustrien bruges det til biometrisk godkendelse i smartphones, bærbare computere og andre enheder. I underholdningsindustrien bruges det til ansigtsgenkendelse og genkendelse i digitale kameraer, sociale medier og videospil.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.