Tværfaglig Innovationsworkshop

Dato / Tid

5. september 2018 - 7. september 2018

Kl. 8:15 - 15:30

Sted

SOSU Nord
På Sporet 8a
9000 Aalborg

Multisalen

Tværfaglig workshop i Aalborg - Tre dage med innovation, 5-7 september 2018

Formålet med nKNOWation projektet er at udvikle evnen til at tænke innovativt og at samarbejde på tværs af uddannelser og institutioner. Projektet er et samarbejde mellem Videncenter for Automation & Robotteknologi (Nord) og Videncenter for Velfærdsteknologi (Vest) der sætter fokus på innovativ produktudvikling indenfor velfærdsteknologi.

At sætte elever med teknisk baggrund sammen med elever med en social- og sundhedsmæssig baggrund danner et stærkt vidensfelt med grobund for gode ideer og værdifulde samarbejdskonstellationer. Opgaven er, at eleverne over tre dage skaber ideer, der skal udmønte sig i konkrete problemløsninger, som bliver præsenteret på den sidste dag.

Oplæggene skal tage udgangspunkt i virkeligheden og de problemstillinger oplægspersonerne oplever i dagligdagen. Udgangspunktet skal være, at eleverne bliver inspirerede til at reflektere over, hvordan de kan bidrage til at tænke løsninger, der kan lette brugernes hverdag. Eleverne har metodefrihed i forhold til fremlæggelse af deres idé. Der er publiceret en artikel om nKNOWation, erfaringer med projektet samt tankerne bag i Cepra-Striben.

Denne workshop afholdes i Aalborg og er derfor primært målrettet elever på tekniske og sundhedsfaglige EUD uddannelser i Region Nordjylland.

Bemærk at der er tale om en workshop der spænder over tre dag – onsdag d. 5. september til og med fredag d. 7. september 2018. alle dage fra kl. 08:15 til 15:30.

Tilmelding og Information

Thomas Vrangbæk ThomsenProjektleder v/TECHCOLLEGE+45 2526 6235thvt@techcollege.dk

Tilmelding og Information

Trine StrandridderProjektleder v/SOSU Nord+45 3164 7350trpe@sosunord.dk