Dato / Tid

7. december 2021

Kl. 15:00 - 16:00

Sted

Online via Zoom.

Markedet for de kollaborative robotter - også kendt som cobots - forventes at stige voldsomt i de kommende år. Hvad betyder det for fremtidens arbejdspladser, og hvad skal man sørge for at være opmærksom på, når robotten ikke længere er bag hegn? Det kan du alt sammen bliver klogere på ved at deltage på dette webinar.

Målgruppe

Målgruppen er medarbejdere og ledere i  Smede-, Automations-, Data- og El-branchen samt faglærere på elektriker-, data og automationsuddannelserne. Andre interesserede er også velkomne.

Program

  • Introduktion til tema v/ Niels Benn Uddannelseschef, Center for Informationsteknologi og Automation samt Videnscenter for Automation og Robotteknologi Nord på TEC.
  • Oplæg ved konsulent Kim Nørregaard og sektionsleder Mads Mathisen fra Teknologisk Institut, der fortæller om cobots, og hvilken indflydelse deres indmarch har på fremtidens arbejdspladser – og hvad man skal sørge for at være opmærksom på, når robotten ikke længere er bag hegn?
  • Oplæg ved seniorspecialist Carsten Panch Isaksen fra Teknologisk Institut, som giver dig indblik i robotternes perspektiv – helt bogstaveligt. Hvad kan robotternes ‘øjne’ se – og hvordan kan man også bruge det til kvalitetsinspektion?

Tilmelding

Senest den 6. december 2021. Følg linket herunder.