Dato / Tid

22. november 2021

Kl. 15:00 - 16:00

Sted

Online på Zoom

Hvad er de nyeste trends og tendenser inden for robotteknologi? Vi åbner døren til fremtiden på klem og introducerer dig for næste bølge af robotter. Derudover giver vi dig et indblik i mulighederne, som kunstig intelligens tilbyder, når man kombinerer den med fremtidens mobile robotter.

Videnscenter for Automation og Robotteknologis partnerskole TEC inviterer til spændende webinar om fremtiden inden for kunstig intelligens og robotteknologi.

Er du medarbejder eller ledere i automation-, data- og el-branchen eller faglærer på elektriker-, data og automationsuddannelserne, så er webinaret særligt relevant for dig, men andre interesserede er også meget velkomne.

Program: 

  • Introduktion til emnet ved Niels Benn, uddannelseschef, Center for Informationsteknologi og Automation og Videncenter for Robotteknologi og Automation Nord på TEC.
  • Technology Manager Søren Peter Johansen og Head of Service Robotics Lars Dalgaard fra Teknologisk Institut åbner døren til fremtiden på klem og introducerer dig for næste bølge af robotter.
  • Specialist hos Robotteknologi Jonas Bæch fra Teknologisk Institut giver dig et indblik i mulighederne, som kunstig intelligens tilbyder, når man kombinerer den med fremtidens mobile robotter.