Lancering: Grøn omstilling på erhvervsskolerne

Dato / Tid

9. februar 2023

Kl. 10:00 - 11:30

Sted

Online

Hvordan skaber vi grøn omstilling på erhvervsskolerne? De to videnscentre for automation og robotteknologi og Tænketanken Mandag Morgen har undersøgt, hvordan det går med den grønne omstilling på erhvervsskolerne, og hvad der skal til for at fremme den grønne dagsorden på skolerne. Det er der kommet to nye rapporter ud af, som lanceres til et online event d. 9. februar.

Vær med når der præsenteres ny viden om, hvordan der arbejdes med grøn omstilling på erhvervsskolerne, og de behov lærerne oplever, når grøn omstilling skal blive en del af undervisningen.

Vi viser også gode eksempler på, hvordan erhvervsskolerne arbejder med omstillingen i praksis rundtom i landet og tager diskussionen om, hvad der skal til for at løbe den grønne omstilling helt i mål på erhvervsskolerne.

Bag arrangementet står Videnscentrene for Automation og Robotteknologi og Tænketanken Mandag Morgen. Vi har i fællesskab arbejdet på at undersøge området og er glade for at kunne præsentere vores resultater for alle interesserede og samle relevante beslutningstagere om dagsordenen.

Program

10.00 Velkomst

10.05 Oplæg: Hvordan arbejder erhvervsskolerne med den grønne omstilling? v. Casper Waldemar Hald, analytiker, Tænketanken Mandag Morgen.

10.30 Oplæg: Regeringens vision for erhvervsskolerne

10.45 Panel: Hvordan lykkes vi med den grønne omstilling på erhvervsskolerne? v. Kasper Palm, Forbundssekretær, Dansk Metal, Signe Tychsen Phillip, underdirektør DI, Adrian Tresoglavić, direktør, Mercantec og Morten Ørnsholt, kontorchef, Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.

Moderator for dagen er Jens Reierman – journalist på Ugebrevet Mandag Morgen.