Fleksibelt kursus for faglærere - Robotteknik for el-faglige (avanceret)

Dato / Tid

15. juni 2020 - 19. juni 2020

Kl. 8:15 - 15:25

Sted

TECHCOLLEGE
Øster Uttrup Vej 1
9000 Aalborg

Vil du gerne styrke dine kompetencer inden for avanceret robotteknik i undervisningen? Så deltag på et fleksibelt faglærerkursus.

Du har som faglærer på en erhvervsskole mulighed for at opkvalificere din undervisning inden for avanceret robotteknik igennem et fleksibelt faglærerkursus.

Samtidig med afholdelsen af AMU kurset “Robotteknik for el-faglige – avanceret” vil vores underviser blandt andet lære dig at bruge avancerede teknologiske sensorer på en robot og programmere dem. ligesom du vil lære at vælge og anvende det bedst mulige (robot)værktøj til en opgave og den bedst mulige styringsform, herunder vision-teknik, analog/digitale følere ol. Vi anvender ligeledes relevant dokumentation, opsætter kommunikationen mellem robotten og produktionscellen/kamera og robot samt foretager programmering af robotten og tilhørende udstyr.

Desuden vil du få inspiration fra vores erfaringer med undervisningen på både EUD og AMU, ligesom der vil være god tid til, at I diskuterer de pædagogiske og didaktiske muligheder med avanceret robotteknik.

Deltagelsen er gratis, og vi skræddersyr forløbet i forhold til dine forkundskaber og behov.
Læs mere om det konkrete AMU kursus her og kontakt os i videncenteret for at høre nærmere om dine muligheder for fleksibel deltagelse:

Projektleder
Line Vinterberg
Mobil: 2526 6204
E-mail: lvfr@techcollege.dk

Du er også altid velkommen til at efterspørge fleksibel deltagelse på nogle af vores øvrige AMU-kurser inden for el, styring, regulering og automatik – se dem alle her