Fleksibelt kursus for faglærere - Robotsvejsning med processerne TIG/Plasma

Dato / Tid

28. maj 2020 - 29. maj 2020

Kl. 8:00 - 15:25

Sted

TECHCOLLEGE
Øster Uttrupvej 1
9000 Aalborg

Vil du gerne styrke dine kompetencer i brugen af svejserobotter i undervisningen? Så deltag på et fleksibelt faglærerkursus.

Du har som faglærer på en erhvervsskole mulighed for at opkvalificere din undervisning med svejserobotter igennem et fleksibelt faglærerkursus.

Samtidig med afholdelsen af AMU kurset “Robotsvejsning med processerne TIG/Plasma” vil vores underviser med udgangspunkt i TIG/Plasma svejseprocesspecifikationer og tegninger samt viden om materialetyper, svejsemetoder og fremføringsteknikker lære dig at fremstille svejseprogrammer med relevante svejseparametre (svejsestrøm, tråd- og fremføringshastighed, pistolvinkel og pendling). Du opnår viden om tilsatsmaterialer og procesgas og kan afvikle programmerne på svejserobot monteret med TIG/Plasma svejseudstyr sikkerheds- og miljømæssigt korrekt, ligesom vi lærer at udføre kvalitetskontrol af svejsninger.

Desuden vil du få inspiration fra vores erfaringer med undervisningen på både EUD og AMU, ligesom der vil være god tid til, at I diskuterer svejserobotternes pædagogiske og didaktiske muligheder.

Deltagelsen er gratis, og vi skræddersyr forløbet i forhold til dine forkundskaber og behov.
Læs mere om det konkrete AMU kursus her og kontakt os i videncenteret for at høre nærmere om dine muligheder for fleksibel deltagelse:

Projektleder
Line Vinterberg
Mobil: 2526 6204
E-mail: lvfr@techcollege.dk