Dato / Tid

27. oktober 2020 - 28. oktober 2020

Kl. 8:15 - 15:40

Sted

TECHCOLLEGE
Øster Uttrup Vej 1
9000 Aalborg

Vil du gerne styrke dine kompetencer inden for motorregulering i undervisningen? Så deltag på et fleksibelt faglærerkursus.

Du har som faglærer på en erhvervsskole mulighed for at opkvalificere din undervisning inden for motorregulering igennem et fleksibelt faglærerkursus.

Samtidig med afholdelsen af AMU kurset “Motorregulering – frekvensomformere” vil vores underviser blandt andet lære dig at installere asynkrone motorer i industrien og konfigurere frekvensomformere. Vi anvender procesfeedback til motorregulering samt installerer, indregulerer og fejlfinder på asynkrone motorer (induktionsmotorer) i industrien, ligesom vi installerer, konfigurerer, optimerer og fejlfinder på frekvensomformere i åbne sløjfer.

Desuden vil du få inspiration fra vores erfaringer med undervisningen på både EUD og AMU, ligesom der vil være god tid til, at I diskuterer de pædagogiske og didaktiske muligheder inden for motorregulering.

Deltagelsen er gratis, og vi skræddersyr forløbet i forhold til dine forkundskaber og behov.
Læs mere om det konkrete AMU kursus her og kontakt os i videncenteret for at høre nærmere om dine muligheder for fleksibel deltagelse:

Projektleder
Line Vinterberg
Mobil: 2526 6204
E-mail: lvfr@techcollege.dk

Du er også altid velkommen til at efterspørge fleksibel deltagelse på nogle af vores øvrige AMU-kurser inden for el, styring, regulering og automatik – se dem alle her