Dato / Tid

22. juni 2020 - 23. juni 2020

Kl. 8:15 - 15:40

Sted

TECHCOLLEGE
Øster Uttrup Vej 1
9000 Aalborg

Vil du gerne styrke dine kompetencer inden for motorregulering i undervisningen? Så deltag på et fleksibelt faglærerkursus.

Du har som faglærer på en erhvervsskole mulighed for at opkvalificere din undervisning inden for motorregulering igennem et fleksibelt faglærerkursus.

Samtidig med afholdelsen af AMU kurset “Motorregulering – Avancerede motortyper” vil vores underviser blandt andet lære dig at indkøre synkronmotorer i industrien og optimere servosystemer. Vi anvender procesfeedback til motorregulering samt installerer og indkører synkronmotorer, fx elektriske EC-motor (DC) (elektrisk kommutator motor), step-motorer og AC-motorer. Ligeledes idriftsætter og optimerer vi komplette servosystemer med motor, servodrev og controller samt kvalitetssikrer eget arbejde.

Desuden vil du få inspiration fra vores erfaringer med undervisningen på både EUD og AMU, ligesom der vil være god tid til, at I diskuterer de pædagogiske og didaktiske muligheder inden for motorregulering.

Deltagelsen er gratis, og vi skræddersyr forløbet i forhold til dine forkundskaber og behov.
Læs mere om det konkrete AMU kursus her og kontakt os i videncenteret for at høre nærmere om dine muligheder for fleksibel deltagelse:

Projektleder
Line Vinterberg
Mobil: 2526 6204
E-mail: lvfr@techcollege.dk

Du er også altid velkommen til at efterspørge fleksibel deltagelse på nogle af vores øvrige AMU-kurser inden for el, styring, regulering og automatik – se dem alle her