Vi har været forbi dette års Game Expo i Viborg for at deltage i fejringen af spilkultur - alt fra udvikling, forskning og diversitet er blevet udforsket.

For nylig blev der afholdt Viborg Game Expo 2023. Game EXPO er en del af den årlige animationsfestival.

Her deltog vi og Mercantec med et spændende og lærerigt standområde. Her har vi udfordret de besøgendes kreative kompetencer med 3D-scan og -print, VR og simulering.

Vi havde blandt andet medbragt dobots. Her udfordrede vi bl.a. de besøgende i hvem der mon kunne lave den sjoveste, mest abstrakte, tegning med en dobot. Dette kræver lidt teknisk snilde og gode ideer. Der var godt gang i alle robotterne fra morgen til aften!

Mange af de besøgende fik også prøvet kræfter med at printe og samle 3D-byggesæt, scanne deres søster, ven eller far, og skabe figurer i VR og teste sig selv i et virtuelt miljø. Nogle besøgende lave sågar 1:1 AR-modeller af hinanden.