Poul Futtrup fra EUC Nordvest besøgte Campus Bornholm for at facilitere vores spændende Take Away-kursus i programmering med Dobots for elever på industrioperatøruddannelsen. Besøget har kastet lys over, hvordan man ved hjælp af Dobots kan forberede eleverne til at styre og udnytte robotter i industrien."

“Det har været supergodt! Eleverne tog virkelig godt imod undervisningen – og vi lærere blev også undervist. Jeg vil virkelig gerne anbefale det til andre skoler,” fortæller Kim Olsen, faglærer på industrioperatøruddannelsen.

Kim har bemærket, at eleverne, efter undervisningen med Dobots, er meget mere selvsikre, når de står over for de store robotter. “De har fået styr på de grundlæggende termer og forstår, hvordan de skal håndtere robotten. Tidligere har de været en smule bekymrede, når de skulle arbejde med dem for første gang, men nu har de en meget bedre forståelse for det.”

Efter det vellykkede besøg fra EUC Nordvest har Campus Bornholm besluttet at investere i deres egne Dobots, som fremover vil blive brugt som et læringsredskab i undervisningen og give eleverne mulighed for at blive mere fortrolige med termerne og forståelsen af robotprogrammering.

Besøget på Campus Bornholm understreger vigtigheden af praktisk, teknologibaseret undervisning og samarbejde mellem uddannelsesinstitutioner.

Alle vores Take Away-kurser er ganske gratis. Vi leverer udstyr og underviser, og du skal blot sørge for at medbringe eleverne.

Hvis du er nysgerrig på vores Take Away-kurser i Dobots, kan du finde yderligere information via linket nedenfor. Derudover tilbyder vi under fanen “aktiviteter” en bred vifte af andre spændende Take Away-kurser.

For dig, der allerede har integreret Dobots i undervisningen, findes forskellige materialer under vores “undervisningsmaterialer.” Desuden har du mulighed for at finde helt nye undervisningsmaterialer udviklet af Videnscenter for Procesteknologi.