Studietur: Lærerigt indblik i UR i undervisningssammenhæng

I samarbejde med Videnscenter for Automation og Robotteknologi (Syd) havde videnscentret inviteret en gruppe af undervisere, projektledere og uddannelsesledere på studietur til Universal Robots i Odense

Dagen var fyldt med spændende og lærerige oplevelser, som blandt andet gav deltagerne indsigt i Universal Robots Education og UR’s træningsrum.

Deltagerne på studieturen fik mulighed for at opleve den nyeste teknologi inden for robotter og automation og fik et indblik i, hvordan disse teknologier kan implementeres i undervisningen ude på landets erhvervsskoler.

Besøget hos Universal Robots gav et eksklusivt kig ind i verdenen af robotter og automation hos UR, da deltagerne fik en guidet tur rundt i produktionen. Men der var også god tid til gode, berigende snakke om robotters plads i industrien nu og i fremtiden, og det blev til flere tankevækkende diskussioner om den potentielle indvirkning af robotteknologi og automation i forskellige brancher, og hvordan de kan integreres i uddannelse og læring.

Flere studietur i vente

I løbet af 2023 vil videnscentret arrangere flere studieture til spændende virksomheder. Vil du være sikker på at blive inviteret med på den næste, så kan du med fordel abonnere på videnscentrets nyhedsbrev.