Skal dine elever med til DM i 3D-print?

I november 2022 løber DM i 3D-print for erhvervsskoleelever af stablen. DM i 3D-print henvender sig til elever på GF2 og går ud på, at eleverne ved hjælp af en 3D-printer skal udarbejde en innovativ løsning på en opgave, som de først får kendskab til kort før konkurrencen.

I uge 45 lyder startskuddet til Videnscenter for Automation og Robotteknologi og Videnscenter for Håndværk, Design og Arkitekturs landsdækkende konkurrence i 3D-print på erhvervsuddannelserne.

Formålet med DM i 3D-print er at udbrede kendskab til arbejde med 3D-teknologier og -arbejdsredskaber i elevens, skolens og erhvervslivets hverdag og være med til at højne elevernes motivation for at arbejde med nye teknologier på en kreativ og nytænkende måde.

Vinderholdet vinder en 3D-printer hver.