Konference sætter fokus på grøn om stilling og digitalisering på erhvervsskoler

Grøn omstilling og digitalisering var i fokus, da videnscentrene på landets erhvervsskoler for nyligt var samlet til inspirations- og planlægningsdag som optakt til konferencen Den Digitale Erhvervsskole.

Videnscenter for Automation og Robotteknologi var sammen med en række af de andre videnscentre på landets erhvervsskoler samlet hos Center for IT i Undervisningen (CIU) for at forberede indhold til konferencen Den Digitale Erhvervsskole, som CIU afholder i samarbejde med Praxis og DEG.

Konferencen kommer til at tage udgangspunkt i emnerne digitalisering og bæredygtighed, og i den sammenhæng skal videnscentrene bidrage til en workshop på konferencen med fokus på den de grønne initiativer, der er sat i søen, hvor teknologier og it spiller en afgørende rolle.

Konferencen afholdes torsdag den 13. oktober i Odense Congres Center.