For nylig deltog de to videnscentre for automation og robotteknologi i messen Industriens Dag i Fredericia. Her var der stort fokus på den grønne omstilling, bæredygtighed og digitalisering.

Industrien Dag i Fredericia var velbesøgt af både fagfolk, organisationer og virksomheder og også Videnscenter for Automation og Robotteknologi (Nord og Syd) deltog.

Mange af diskussionerne og talerne på messen havde fokus på den grønne omstillingen, og på hvordan Danmark kommer videre ud af en mere bæredygtig vej. Desuden var der på messen også stort fokus på den udfordring, som mange virksomheder står overfor i forhold til at skaffe kvalificeret arbejdskraft, der både kan hjælpe den teknologiske udvikling og den grønne omstilling på vej.

Her var digitalisering, automatisering og robotteknologi nogle af nøgleordene i forhold til løsninger, og det er netop disse områder, som begge videnscentre for automation og robotteknologi understøtter landets erhvervsskoler med.

Det var en spændende dag med netværksaktiviteter, ny viden og en masse inspiration.