Videnscenterchef interviewet til populær podcast om Danmark i rummet

Den populære podcastserie Rumsnak handler primært om Danmarks bidrag til rumforskningen og udviklingen af dansk rumteknologi, men i afsnit 42 var tiden kommet til at stille et af de helt store spørgsmål: Hvad er egentligt meningen med det hele? Det spørgsmål tog de blandt andet fat i videncenterchef Christoffer Boserup Skov for at få svaret på.

Podcastserie Rumsnak har kørt i fire sæsoner med værterne Tina Ibsen og Anders Høeg Nissen og i podcasten taler de og deres gæster om alt fra forskning, nye teknologier og rummissioner til dansk rumindustri og superavancerede instrumenter. Målet med podcasten er at øge den generelle viden og interesse for de danske rumaktiviteter.

For nylig tog podcast-værterne en snak med Christoffer Boserup Skov, filosof og videnscenterchef i Videnscenter for Automation og Robotteknologi, om et af livet helt store spørgsmål. Programmet hedder Svaret på Det Store Spørgsmål om Livet, Universet og Alting. Lyt til det her, hvor også den kendte astrofysiker Anja Cetti Andersen interviewes: https://rumsnak.fireside.fm/

Find også programmet, hvor du sædvanligvis finder dine podcasts.